Хотел Перуника

Хотел Перуника

Хотел Перуника

Хотел Перуника

галерия

Басейн и градина

ЛОБИ БАР

Разположен в предверието на хотела, лоби барът предлага изключително богата гама от вносни и български напитки, различни видове кафе, чай и сладолед. По което и време на деня да огладнеете или пък просто ви се прииска да се поглезите с прохладна напитка или кафе, може да го посетите.
Клиентите на басейна също се обслужват от лоби бара, затова може да се насладите на освежаваща напитка, докато се радвате на слънчевите лъчи и събирате тен.

РЕСТОРАНТ

Ресторантът на Хотел „Перуника” има 120 места и очарова гостите с уютната си атмосфера и интериор. В горещите летни дни може да хапнете на нашата прохладна лятна тераса сред зеленината, която обкръжава хотела. Предлагаме Ви да закусите, посрещайки изгрева или да вечеряте по залез, слушайки морските вълни и песента на гларусите.Любителите на гастрономията имат възможността да се насладят на първокласна европейска и национална кухня с голямо разнообразие от храни и напитки, които да задоволят нуждите на всеки. Закуската, обядът и вечерята се сервират на блок маса, на която ястията са винаги пресни и изключително вкусни. Погалете небцето си с любимите си храни докато се наслаждавате на обграждащата Ви растителност и мириса на море.

Фитнес

НОЩЕН КЛУБ

Имате желание да купонясвате, но не Ви се излиза от хотела? В „Перуника“ можете да посетите нощен клуб, влизайки направо от лобито на хотела. Помислили сме се за доброто Ви настроение и в късните нощни часове - модерна музика, много забавления и танци до зори.
Поглезете се с вкусен коктейл или няколко шота, след които безпроблемно ще можете да се качите и да си легнете без да се притеснявате как ще се приберете.

ALL INCLUSIVE

В ресторанта на хотел Перуника предлагаме закуска, обяд и вечеря в основните зали или на външната тераса.10:30-22:30 часа - Напитки: местни алкохолни и безалкохолни напитки, наливна бира / сервират се в лоби бара – зона за сядане: външна тераса, зона с басейн. 07:30-10:00 часа - Закуска 11:00-12:00 часа - Освежителни напитки: / сладолед и безалкохолни напитки/ в малка зала на ресторанта и външна тераса 15:00-17:00 часа - Закуски и кафе: /сандвичи асорти, бисквити, кафе/ в малка зала на ресторанта и външна тераса. 12:00-14:00 часа - Обяд 18:00-20:30 часа - Вечеря

ХОТЕЛ